Πέμπτη 30 Απριλίου 2009

Εγκαταλείπουν το κλεινόν άστυ

Εγκαταλείπουν την πόλη οι εκδρομείς του τριημέρου της Πρωτομαγιάς, με την κίνηση στις δύο Εθνικές Οδούς να είναι ιδιαίτερα αυξημένη, αλλά χωρίς σημαντικά προβλήματα.

Καθυστερήσεις εντοπίζονται στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς την Ελευσίνα από τον κόμβο της Πλακεντίας έως τον κόμβο της Κύμης, ενώ με χαμηλές ταχύτητες κινούνται και τα οχήματα στον Κηφισό στο ρεύμα προς Λαμία.Το γεγονός ότι η φετινή Πρωτομαγιά πέφτει Παρασκευή έχει φέρει την Τροχαία επί ποδός πολέμου με λήψη εκτάκτων μέτρων για την έξοδο του τριημέρου.Για την επόπτευση της κίνησης έχουν επιστρατευτεί και τα ελικόπτερα της αστυνομίας που θα παρακολουθούν από αέρος.

Επιπλέον, την Πέμπτη απαγορεύεται η κυκλοφορία των φορτηγών στο ρεύμα εξόδου των εθνικών οδών από τις 15:00 μέχρι τις 22:00. Η απαγόρευση ισχύει και για την Παρασκευή μεταξύ 08:00 και 13:00.Δυστυχώς για τους εκδρομείς του τριημέρου, ο καιρός δεν θα τους κάνει το χατίρι, καθώς προβλέπεται άστατος με νεφώσεις, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

www.ant1online.gr

1 σχόλιο:

  1. Παιδια δεν μπορείτε να φανταστείτε την ταλαιπωρία που περάσαμε. Ανεβαίνοντας από Αθήνα για Χαλκίδα, κάναμε 2,5 ώρες για τον κόμβο προς Χαλκίδα !!!!
    Καποια φαεινά μυαλά είχαν αποφασίσει ότι πάνω στο τριήμερο της Πρωτομαγιάς θα ήταν σωστό να κλείσουν 2 λωρίδες κυκλοφορίας λιγο πιο πάνω από τον Σείριο και για πάνω από 30 χιλιόμετρα !!!!
    Αποτέλεσμα οι 4 λωρίδες να γίνονται απότομα 2 και το μποτιλιάρισμα των αυτοκινήτων να έχει φτάσει γύρω στις 9.30 το πρωί στο 20ο χλμ!!!!!! Φαντάζομαι όσο περνούσε η ώρα τα πράγματα χειροτερευαν.....
    Τι να πώ.....οι άνθρωποι είναι ανεγκέφαλοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή