Πέμπτη 30 Απριλίου 2009

Σέρρες: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα ναρκωτικών

Oκτώ κιλά ινδικής κάνναβης και μικροποσότητες ηρωίνης είχαν στην κατοχή τους τρεις νεαροί αλβανικής καταγωγής που συνελήφθησαν από άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών.

Οι τρεις άνδρες, 23, 27 και 34 ετών αντίστοιχα, σύμφωνα με τον Διευθυντή του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών, Αθανάσιο Ματσαρόκο, είναι μέλη αλβανικού κυκλώματος εμπορίας ναρκωτικών που δρα στην Βόρειο Ελλάδα και το τελευταίο διάστημα προσπάθησε να εξαπλωθεί και στις Σέρρες.«Πρόκειται για την εξάρθρωση αλβανικού κυκλώματος τα μέλη του οποίου συνδέονται με ισχυρούς, συγγενικούς και φιλικούς δεσμούς και ζουν στην Ελλάδα πάνω από δέκα χρόνια», δήλωσε ο κ. Ματσαρόκος, κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης τύπου. Το συγκεκριμένο κύκλωμα διοχέτευε στην Ελλάδα μεγάλες ποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνης και ινδικής κάνναβης, συμπλήρωσε.

Οι δράστες συνελήφθησαν στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Ν. Μουδανιών. Στην κατοχή τους βρέθηκαν 30 γραμμάρια ηρωίνης, ενώ τα 8 κιλά ινδικής κάνναβης εντοπίστηκαν κρυμμένα σε θάμνους σε αγροτική κατοικία στην Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής. Εκτός από τα ναρκωτικά, στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν επίσης 25.000 ευρώ και κοσμήματα πού είχαν αφαιρέσει από κατοικία στην Καρδία Θεσσαλονίκης.

www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου