Πέμπτη, 30 Απριλίου 2009

Τη λίστα με τους ομορφότερους ανθρώπους ανακοίνωσε το People

Η επιζήσασα καρκίνου του μαστού Κριστίνα Απλγκέιτ, εμφανίζεται στο εξώφυλλο του ειδικού τεύχους του περιοδικού People με τους 100 ομορφότερους ανθρώπους, ενώ στην ίδια λίστα εισήλθε φέτος και η Μισέλ Ομπάμα.Η 37χρονη Απλγκέιτ προκάλεσε το θαυμασμό και τη συγκίνηση των θαυμαστών της όταν πέρυσι ανακοίνωσε ότι πάσχει από καρκίνο του μαστού και στη συνέχεια ότι υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή.

Αυτή ήταν η τρίτη φορά που η ηθοποιός περιλαμβάνεται στην ετήσια λίστα του περιοδικού, ενώ η Μισέλ Ομπάμα είναι «πρωτάρα».«Είχα έναν πατέρα και έναν αδελφό που θεωρούσαν ότι είμαι όμορφη και με έκαναν να νιώθω έτσι κάθε μέρα», δηλώνει η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ στο περιοδικό.«Μεγάλωσα με πολύ ισχυρά ανδρικά πρότυπα, που θεωρούσαν ότι είμαι έξυπνη, ετοιμόλογη και αστεία, οπότε αυτά τα άκουγα συχνά. Γνωρίζω ότι υπάρχουν πολλά νέα κορίτσια που δεν το ακούνε. Αλλά ήμουν τυχερή», προσθέτει η ίδια.

Σε μία ειδική ενότητα, υπό τον τίτλο «Οι Ωραίοι του Μπαράκ» εμφανίζονται τα ονόματα του προσωπάρχη του Λευκού Οίκου Ραμ Εμάνουελ, ο υπουργός Οικονομικών Τίμοθι Γκάιτνερ και άλλοι.Στον κατάλογο με τους 100 ομορφότερους ανθρώπους περιλαμβάνονται και οι «συνήθεις ύποπτοι», όπως ο Τζόρτζ Κλούνι, η Αντζελίνα Τζολί, ο Μπραντ Πιτ και η Χάλι Μπέρι.

www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου