Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

Πούλησε την παρθενιά της!

Το ακούσαμε κι αυτό! Μία 18χρονη Ρουμάνα, η οποία ζει στο Λονδίνο, έβγαλε την παρθενιά της στο «σφυρί». Ο λόγος για την Αλίνα Περσέα που, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Ντέιλι Μέιλ», από τον προηγούμενο μήνα είχε διαμηνύσει πως θα προσφέρει στον πλειοδότη της διαδικτυακής δημοπρασίας που είχε στήσει την παρθενιά της!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Αλίνα κατάφερε να κερδίσει το ποσόν των δέκα χιλιάδων ευρώ, τα οποία φέρεται να προσέφερε κάποιος Ιταλός, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων.«Νιώθω πολύ χαρούμενη, αν και πίστευα πως θα μάζευα περισσότερα χρήματα» δήλωσε η ίδια μιλώντας για τη διαδικασία, που ολοκληρώθηκε την περασμένη Πέμπτη.

Τώρα, η νεαρή Αλίνα Περσέα, σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τα χρήματα προκειμένου σπουδάσει στο πανεπιστήμιο, αλλά και να βοηθήσει οικονομικά τη φτωχή οικογένειά της στο Καρακάλ της Ρουμανίας. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως ένας πρώην καθηγητής της 18χρονης, υποστήριξε πως «η Αλίνα δεν είναι παρθένα». Η ίδια πάντως δεν έδειξε να πτοείται. Επισκέφτηκε και δεύτερο γιατρό προκειμένου να αποδείξει την... αγνότητά της.

www.espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου