Πέμπτη 16 Απριλίου 2009

Κορυφώνεται σήμερα η έξοδος δια θαλάσσης


Φωτό Marinews.gr: Το Highspeed 5 και το Blue Star Ithaki, το ένα πίσω από το άλλο αποπλέοντας από το λιμάνι του Πειραιά με full speed.

Κορυφώνεται, σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη, η έξοδος των ταξιδιωτών που επέλεξαν να περάσουν τις πασχαλινή γιορτή στα νησιά. Από το πρωί τα πλοία τα οποία αναχωρούν για Κυκλάδες θα έχουν πληρότητα μεγαλύτερη του 95% ενώ ανάλογη αναμένεται και η κατάσταση στα πλοία της Κρήτης. Ιδιαίτερα για το απόγευμα δεν υπάρχουν αδιάθετα εισιτήρια για τα σύγχρονα πλοία όπως είναι τα Highspeed και τα Blue Star.

Επίσης, για αύριο Μεγάλη Παρασκευή τα σύγχρονα πλοία που έχουν προορισμό τους τις Κυκλάδες, θα αναχωρήσουν με πληρότητα που ξεπερνά το 75% - 90%.Επίσης, Μ. Πέμπτη, Μ. Παρασκευή και Μ. Σάββατο και Κυριακή του Πάσχα, θα είναι έντονη η κίνηση στα πλοία του Αργοσαρωνικού.Στο μεταξύ, οι τιμές των εισιτηρίων της ακτοπλοϊας είναι μειωμένες σε ποσοστό 5% με 15% στις κατηγορίες τις ακριβές, δηλαδή στις καμπίνες και στη διακεκριμένη θέση.Όσον αφορά τις άλλες θέσεις υπάρχουν εταιρείες που έχουν ανακοινώσει μειώσεις τιμών έως και 26% ενώ άλλε ς από τις μεγάλες εταιρείες εφαρμόζουν το χειμερινό ναυλολόγιο είναι φθηνότερα από όσο ισχύει πέρσι το Πάσχα.

www.marinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου