Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

Mπύρα προς τιμή του Μαραντόνα στο Μεξικό!

Η φήμη του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα είναι τόσο μεγάλη ώστε για χάρη του να δημιουργηθεί μπύρα με το όνομά της να είναι αφιερωμένο σε αυτόν.Η μεξικανική εταιρία "Cervecería Revolución" είναι αυτή που δημιούργησε τη μπίρα με την ονομασία "η μπύρα του δεκαριού" ("la cerveza del 10") και πρόκειται να βγει και στο εμπόριο από τη στιγμή που θα δώσει τη συγκατάθεσή του ο ίδιος ο "Πίμπε Ντ'Ορο.

Η... διάσημη μπύρα παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Φεστιβάλ Μπύρας της Γκουανταλαχάρα και αυτή τη στιγμή πωλείται από εστιατόρια της Αργεντινής και μπαρ του Μεξικού στην τιμή των 11 πέσος (0,8 δολάρια), με τον διευθυντή της εταιρίας, Ρομπέρτο ντε Άλμπα, να δηλώνει:

"Έχει καθαρή, γεμάτη γεύση που θυμίζει τις πιο επώνυμες μπύρες της Αργεντινής. Δεν θέλουμε να επωφεληθούμε οικονομικά από το ίματζ κάποιου παίκτη που το όνομά του θα χρησιμοποιηθεί σε κάποια μπύρα.Μέρος από τα κέρδη θα μοιράζονται με τους φιλάθλους και άλλα θα τα επενδύσουμε στο να προωθήσουμε το ποδόσφαιρο σε φτωχές περιοχές της χώρας ".

Όπως έγινε γνωστό θα πάρουν σειρά μπύρες που τα ονόματά τους θα παραπέμπουν και σε άλλους μεγάλους άσους της μπάλας, με τους παίκτες αυτούς να προέρχονται από τις ομάδες της Γκουανταλαχάρα, Τσίβας και Άτλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου