Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2009

Μοντέλο θέλει παίκτη με πέος πάνω από 20 εκ.!


Ζιζέλ και Αλεσάντρα Αμπρόσιο αποτελούν δύο από τα διασημότερα τοπ-μόντελ στην Βραζιλία και στον κόσμο, όμως η Καρίνα Φλόρες έρχεται να καταρρίψει τη λαϊκή ρήση πως "στους δύο τρίτος δεν χωρεί".

Το 20χρονο μοντέλο με τις εντυπωσιακές αναλογίες (88-60-90) ξεκίνησε το μόντελινγκ στα 18 της και έχει καταφέρει να κάνει "γκελ" στον κόσμο με τις σέξι φωτογραφήσεις της για ανδρικά περιοδικά και ιστοσελίδες της πατρίδας της (έχει επιλεχθεί μάλιστα για ημερολόγιο του 2010 που τιτλοφορείται "Οι πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο"), όμως δεν είναι αυτά τα στοιχεία που την κάνουν ξεχωριστή.

Τι είναι αυτό; Η έλλειψη συντρόφου, με την ίδια να εξομολογείται πως αναζητεί εδώ και καιρό το "έτερον ήμισυ" που θα την ικανοποιήσει στο κρεβάτι, με τα γούστα της μάλιστα να είναι συγκεκριμένα: επιθυμεί αθλητή για σύντροφο με προτίμηση μάλιστα σε... ποδοσφαιριστή!

Μέχρι εδώ όλα μπορούν να εκληφθούν φυσιολογικά και τετριμμένα, αν δεν προχωρούσε και σε μία ακόμα αποκάλυψη: "Ναι, το παραδέχομαι. Θα ήθελα να τα φτιάξω με έναν χαρισματικό ποδοσφαιριστή που το πέος του να είναι παραπάνω από 20 εκατοστά...", δήλωσε το νεαρό μοντέλο.

1 σχόλιο: