Πέμπτη 19 Μαρτίου 2009

Χόλιγουντ: Ετοιμάζει ταινία με θέμα την οικονομική κρίση

Μία ταινία με θέμα την οικονομική κρίση και πρωταγωνιστές τον Μπεν Άφλεκ, τον Κέβιν Κόστνερ και τον Τόμι Λι Τζόουνς ετοιμάζει για τις κινηματογραφικές αίθουσες το Χόλιγουντ, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Variety.

Το έργο που θα έχει τον τίτλο "The Company Men" (Ο άνθρωπος της εταιρίας) στοχεύει να δείξει την επίδραση που έχει στους ανθρώπους η κρίση που αντιμετωπίζει μία εταιρία.

Τον ρόλο του golden boy θα ενσαρκώσει ο Μπεν Άφλεκ, ο οποίος λόγω της οικονομικής κρίσης απολύεται και αναγκάζεται να πουλήσει την... Πόρσε του.

Ο Κέβιν Κόστνερ, ο οποίος έχει κερδίσει Όσκαρ για τον ρόλο του στο "Χορεύοντας με τους Λύκους", θα παίξει τον καλό εργαζόμενο, ενώ αντίθετα ο Τόμι Λι Τζόουνς που έχει τιμηθεί με το Όσκαρ για την συμμετοχή του στην ταινία "Ο Φυγάς" θα παίξει τον επικεφαλής της εταιρίας ο οποίος προσπαθεί να αντιταχθεί στους συναδέλφους του με κίνητρο του την απληστία.

Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν τον Απρίλιο, με σκηνοθέτη τον Τζον Γουελς, ο οποίος είναι και ο σεναριογράφος και παραγωγός της διάσημης τηλεοπτικής σειράς "Στην Εντατική".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου