Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

Μοντέλο θέλει παίκτη με πέος πάνω από 20 εκ.!


Ζιζέλ και Αλεσάντρα Αμπρόσιο αποτελούν δύο από τα διασημότερα τοπ-μόντελ στην Βραζιλία και στον κόσμο, όμως η Καρίνα Φλόρες έρχεται να καταρρίψει τη λαϊκή ρήση πως "στους δύο τρίτος δεν χωρεί".

Το 20χρονο μοντέλο με τις εντυπωσιακές αναλογίες (88-60-90) ξεκίνησε το μόντελινγκ στα 18 της και έχει καταφέρει να κάνει "γκελ" στον κόσμο με τις σέξι φωτογραφήσεις της για ανδρικά περιοδικά και ιστοσελίδες της πατρίδας της (έχει επιλεχθεί μάλιστα για ημερολόγιο του 2010 που τιτλοφορείται "Οι πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο"), όμως δεν είναι αυτά τα στοιχεία που την κάνουν ξεχωριστή.

Τι είναι αυτό; Η έλλειψη συντρόφου, με την ίδια να εξομολογείται πως αναζητεί εδώ και καιρό το "έτερον ήμισυ" που θα την ικανοποιήσει στο κρεβάτι, με τα γούστα της μάλιστα να είναι συγκεκριμένα: επιθυμεί αθλητή για σύντροφο με προτίμηση μάλιστα σε... ποδοσφαιριστή!

Μέχρι εδώ όλα μπορούν να εκληφθούν φυσιολογικά και τετριμμένα, αν δεν προχωρούσε και σε μία ακόμα αποκάλυψη: "Ναι, το παραδέχομαι. Θα ήθελα να τα φτιάξω με έναν χαρισματικό ποδοσφαιριστή που το πέος του να είναι παραπάνω από 20 εκατοστά...", δήλωσε το νεαρό μοντέλο.

Ανέκδοτο

Ένας καλόγερος σε κάποια επίσκεψη στην Αθήνα, γυρίζει, γυρίζει και στο τέλος, κουρασμένος, κάθεται σ' ένα καφενείο.
Μια κυρία στο διπλανό τραπέζι τον ρωτάει:
- "Είσαστε αληθινός καλόγερος;"
- "Να σου πω, ράσα φοράω, σε μοναστήρι μένω, σε όλες τις αγρυπνίες και τις ακολουθίες πάω, νηστεύω, προσεύχομαι, έχω γέροντα. Νομίζω ότι είμαι κανονικός καλόγερος... Εσύ τι είσαι;"
- "Εγώ, είμαι λεσβία.... Απ' το πρωί που θα σηκωθώ μέχρι το βράδυ που θα πάω για ύπνο όλο γυναίκες σκέφτομαι. Και στον ύπνο μου όλο γυναίκες ονειρεύομαι. Και για σεξ, μόνο γυναίκες θέλω..."
Μετά από λίγο αδειάζει το διπλανό τραπέζι. Ο καλόγερος έχει πέσει σε σκέψεις.
Ένα ζευγάρι έρχεται και κάθεται δίπλα του. Κι αυτοί σε λίγο, τον ξαναρωτούν:
- "Είστε πραγματικός καλόγερος;"
Και ο καλόγερος:
- "Έτσι νόμιζα, αλλά μάλλον λεσβία είμαι τελικά..."

7 πράγματα που δεν γνωρίζατε για τον εαυτό σας

Το ανθρώπινο σώμα είναι μια πολύπλοκη μηχανή, που λειτουργεί με απόλυτη ακρίβεια και συντονισμό. Οι επιστήμονες έχουν διερευνήσει ορισμένες από τις θαυματουργές και μυστηριώδεις ιδιότητες του ανθρώπινου οργανισμού.

1) Το στομάχι σας εκκρίνει διαβρωτικό οξύ

Υπάρχει ένα επικίνδυνο υγρό μέσα στο σώμα σας και συγκεκριμένα στο έντερό σας. Τα τοιχωματικά κύτταρα του στομάχου εκκρίνουν υδροχλωρικό οξύ, μια διαβρωτική ουσία, που χρησιμοποιείται στη βιομηχανία. Τα τοιχώματα του στομάχου κρατούν αυτό το δηλητηριώδες υγρό με ασφάλεια στο πεπτικό σύστημα, προκειμένου να γίνει η διάσπαση των γευμάτων σε μικρότερα συστατικά.

2) Οι αισθήσεις και η θέση του σώματος επηρεάζουν τη μνήμη σας

Η μνήμη συνδέεται σε μεγάλο βαθμό με τις αισθήσεις. Ένα άρωμα ή ένας ήχος μπορεί να επαναφέρει στη μνήμη ενός ανθρώπου ένα μακρινό γεγονός ακόμη και από την παιδική του ηλικία. Οι λόγοι της διασύνδεσης μπορεί να είναι προφανείς (π.χ. ένα κουδούνι ποδηλάτου σας κάνει να θυμηθείτε μια.........

Διαβάστε περισσότερα.

Τα απρόοπτα της παρέλασης

Η σημαία ήταν τόσο βαριά ώστε η μαθήτρια της φωτογραφίας έχασε την ισορροπία της και από την κεφαλή της παρέλασης, ούσα σημαιοφόρος, να βρεθεί στο έδαφος ή μήπως το τακούνι υπερβολικά ψηλό για την περίσταση;

www.ethnos.gr

Το ελληνικό Γκουανταναμο

Έπρεπε να βγει δημοσίευμα στο BBC για να επιβεβαιώσουμε αυτό που όλοι υποψιαζόμασταν: Οι συνθήκες κράτησης των παράνομων μεταναστών στο στρατόπεδο συγκέντρωσης της Λέσβου, προκάλεσαν την αντίδραση του ΟΗΕ, αφού χαρακτηρίζονται από άθλιες ως απαράδεκτες...Το ρεπορτάζ του Malcolm Brabant είναι τουλάχιστον αποκαλυπτικό: «Άνθρωποι που ζητούν άσυλο, ξυλοκοπήθηκαν, σύμφωνα με τις καταγγελίες, μετά τη διαμαρτυρία τους για την παρατατεταμένη κράτηση τους αλλά και για τις απαράδεκτες συνθήκες».

Σύμφωνα με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, ένας 17χρονος Κούρδος τραυματίσθηκε σοβαρά, καθώς τέσσερις αστυνομικοί – φύλακες τον ξυλοκοπούσαν επί μισή ώρα μέχρι να τον ρίξουν αναίσθητο και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.Ένας απεσταλμένος του ΟΗΕ, ειδικός σε θέματα βασανισμών δηλώνει: «Οι μελανιές είναι οι τυπικές μελανιές που παθαίνει ένας άνθρωπος μετά από χτυπήματα από ρόπλανο ή κλομπ».

Σύμφωνα με εθελοντές ανθρωπιστικών οργανώσεων που βρίσκονται στη Λέσβο, αναφέρουν πως ο ξυλοδαρμός έγινε ς μπροστά σε 40 άλλους πρόσφυγες, ενώ υποστηρίζουν πως η αστυνομία τους απειλεί προκειμένου να μην καταγγείλουν το γεγονός.Η Ύπατη Αρμοστεία καλεί τη νέα κυβέρνηση να κλείσει το στρατόπεδο, καθώς ενώ έχει κατασκευαστεί να φιλοξενεί ως 200 άτομα και μένουν 1.200... Μάλιστα, ένα κελί «φιλοξενεί» 200 γυναίκες και παιδιά και έχει δύο τουαλέτες, οι οποίες έχουν βουλώσει, και έχει μουλιάσει τα στρώματα.

«Η μυρωδιά είναι ανυπόφορη» σημειώνει ο ΟΗΕ.



Rolls Royce Ghost














Και το όνομα αυτής ghost. Πιo μικρή και κυρίως πιo φτηνή από τη Phantom, υπόσχεται να βάλει τη Rolls σε νέα τροχιά.Το πρώτο που θα πρέπει να ξέρετε για τη νέα Rolls Royce Ghost είναι πως δεν είναι ούτε μικρή ούτε φτηνή. Απλώς δείχνει και πιο φτηνή και πιο μικρή μόνο σε άμεση αντιπαράθεση με τη Phantom, που, ως γνωστόν, είναι εξωπραγματική. Τόσο σε ό,τι αφορά το κόστος αγοράς της όσο και τον όγκο της.Αν, λοιπόν, συγκριθεί με την τελευταία θα διαπιστώσει κανείς πως η Ghost είναι κατά 40 ολόκληρα εκατοστά μικρότερη, κάτι όμως που δεν την εμποδίζει να φτάνει συνολικά τα 5,40 μέτρα. Αν, από τη άλλη, συγκριθεί με ένα οποιοδήποτε μικρό-μεσαίο είναι περί τα 1,50 μέτρα μεγαλύτερη.Καταλαβαίνετε λοιπόν το μέγεθός της έτσι δεν είναι; Όσο για την τιμή, μιας και στη Γηραιά Αλβιόνα ξεκινά λίγο πάνω από τις 200.000 € χωρίς τα έξτρα, η λίστα των οποίων έχει μέγεθος τηλεφωνικού καταλόγου, είναι 15 φορές πάνω. Από το μικρό-μεσαίο μέσο όρο και πάλι.

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

Mπύρα προς τιμή του Μαραντόνα στο Μεξικό!

Η φήμη του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα είναι τόσο μεγάλη ώστε για χάρη του να δημιουργηθεί μπύρα με το όνομά της να είναι αφιερωμένο σε αυτόν.Η μεξικανική εταιρία "Cervecería Revolución" είναι αυτή που δημιούργησε τη μπίρα με την ονομασία "η μπύρα του δεκαριού" ("la cerveza del 10") και πρόκειται να βγει και στο εμπόριο από τη στιγμή που θα δώσει τη συγκατάθεσή του ο ίδιος ο "Πίμπε Ντ'Ορο.

Η... διάσημη μπύρα παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Φεστιβάλ Μπύρας της Γκουανταλαχάρα και αυτή τη στιγμή πωλείται από εστιατόρια της Αργεντινής και μπαρ του Μεξικού στην τιμή των 11 πέσος (0,8 δολάρια), με τον διευθυντή της εταιρίας, Ρομπέρτο ντε Άλμπα, να δηλώνει:

"Έχει καθαρή, γεμάτη γεύση που θυμίζει τις πιο επώνυμες μπύρες της Αργεντινής. Δεν θέλουμε να επωφεληθούμε οικονομικά από το ίματζ κάποιου παίκτη που το όνομά του θα χρησιμοποιηθεί σε κάποια μπύρα.Μέρος από τα κέρδη θα μοιράζονται με τους φιλάθλους και άλλα θα τα επενδύσουμε στο να προωθήσουμε το ποδόσφαιρο σε φτωχές περιοχές της χώρας ".

Όπως έγινε γνωστό θα πάρουν σειρά μπύρες που τα ονόματά τους θα παραπέμπουν και σε άλλους μεγάλους άσους της μπάλας, με τους παίκτες αυτούς να προέρχονται από τις ομάδες της Γκουανταλαχάρα, Τσίβας και Άτλας.

Τα 10 ειδυλλιακά μέρη να ζεις στην Ευρώπη

Το περιοδικό Forbes μετά από μεγάλη έρευνα και πολλές γνώμες από ειδικούς σε κάθε σχετικό τομέα, κατέληξε στην παρακάτω λίστα με τις 10 ιδανικές περιοχές της Ευρώπης για να μένεις. Μαντέψτε ποια βρίσκεται στο νούμερο ένα της λίστας...

Δείτε τα εδώ.

Ο γύρος του κόσμου μιας 16χρονης

Με ένα ροζ ιστιοπλοϊκό, η μόλις 16 Μαϊων Τζέσικα Γουάτσον από την Αυστραλία βάζει πλώρη για να κατακτήσει τον κόσμο. Η ατρόμητη έφηβη που έχει κεντρίσει το παγκόσμιο ενδιαφέρον έλυσε τα σκοινιά και απέπλευσε την Κυριακή (18/10) αό το λιμάνι του Σίδνει για να γίνει η νεότερη «Φιλέας Φογκ» της σύγχρονης Ιστορίας.

Μόνη της, χωρίς καμία βοήθεια η 16χρονη Τζέσικα θα διανύσει περίπου 38.000 χιλιόμετρα ξεκίνησε με συννεφιά και άστατο καιρό, χαιρετώντας τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί στο λιμάνι με πανό και χειροκροτήματα για να τις ευχηθεί καλά ταξίδια.

Ο πρώτος της σταθμός θα είναι το βόρειο τμήμα της Νέας Ζηλανδίας, και μετά τη Φίτζι και η Σαμόα, ενώ το ταξίδι της θα κρατήσει περίπου 8 μήνες.



Το πολυγλωσσικό Internet

Πολυγλωσσική επανάσταση στο διαδίκτυο αναμένεται να επιφέρει η απόφαση της ICANN, να υπάρξουν πλήρη domain names σε μη λατινογενείς γλώσσες. Πρόκειται ίσως για τη μεγαλύτερη αλλαγή που θα γίνει στο Internet μετά από τα 40 χρόνια ύπαρξης του.

Σύμφωνα με την ICANN, τη ρυθμιστική αρχή του διαδικτύου, αν τα σχέδια τους εγκριθούν στα τέλη του Οκτωβρίου, από τις 16 Νομεβρίου θα αρχίσει να δέχεται τις πρώτες αιτήσεις για τα ξενόγλωσσα domain names.Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ICANN Ρόντ Μπέκστρομ τα πρώτα μη λατινογενή domain names μπορεί να αρχίσουν να.......

Διαβάστε περισσότερα.

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

Νταιάνα.......

Kάποιες φορές αν δεν χάσουμε κάτι δεν μπορούμε να καταλάβουμε πόσο πολύ σημαντικό είναι και πόσα πολλά προσφέρει η ύπαρξη του...
Χτες 26/10 ένα πολύ κοντινό και αγαπημένο πρόσωπο έχασε την γατούλα του μετά από 1 εβδομάδα μάχης στο κτηνιατρείο.
Το λιγότερο που μπορώ να κάνω είναι να ανεβάσω αυτό το μικρό κειμενάκι και την φωτογραφία, για να την θυμάται έτσι όμορφη και όρθια όπως ήταν τον πιο πολύ καιρό με μόνη κακή παρένθεση 1 εβδομάδα τον Ιούνιο και δυστηχώς την τις τελευταίες μέρες από την Τετάρτη ως χτες.

Το δέσιμο που υπήρχε δεν μπορεί να το καταλάβει κανείς αν δεν το ζήσει κάτι που είχα την τύχη να νοιώσω τα 6 χρόνια που είμαι με αυτόν τον άνθρωπο.Πολλά περισσότερα από ένα κατοικίδιο όπως ίσως νομίζουν κάποιοι....

Κλείνοντας να ευχαριστήσω την Νταιάνα για όλες τις όμορφες στιγμές που μας πρόσφερε και ειδικότερα τις στιγμές που έζησαν με την Νικόλ αυτά τα 12 χρόνια.......

Ανέκδοτο

Κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου ελέγχου κωδικού πρόσβασης, διαπιστώθηκε ότι μια ξανθιά χρησιμοποίησε τον ακόλουθο κωδικό:
"MickeyMinniePlutoHueyLouieDeweyDonaldGoofy"
Όταν ρωτήθηκε γιατί χρησιμοποίησε τόσο μεγάλο κωδικό πρόσβασης, είπε ότι:
- "Μα, έπρεπε να είναι τουλάχιστον 8 χαρακτήρες!"

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

"Κολλημένος" με τα ερπετά

Ένας νεαρός συνελήφθη στο τελωνείο της Νορβηγίας, την ώρα που προσπαθούσε να περάσει 14 πύθωνες και 10 σαύρες που είχε κολλήσει πάνω στο σώμα του με ειδική ταινία.Ο νεαρός, η ταυτότητα του οποίου δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, είχε τυλίξει του βασιλικούς πύθωνες γύρω από τον κορμό του και τους είχε κολλήσει με την ταινία. Επιπλέον, είχε τοποθετήσει 10 σαύρες μέσα σε μικρά κουτιά, τα οποία επίσης είχε κολλήσει με ταινία στις γάμπες του.

Το περίεργο φορτίο ανακαλύφθηκε κατά τη διάρκεια ελέγχου που έκαναν οι αρχές στο νεαρό, ο οποίος ερχόταν με πλοίο από τη Δανία. Οι τελωνιακοί υποψιάστηκαν το νεαρό όταν ανακάλυψαν αρχικά στις βαλίτσες του μία ταραντούλα."Το μόνο που μας είπε είναι ότι τρελαίνεται για τα ερπετά", δήλωσε στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων (AFP) ο επικεφαλής του τελωνείου.

"Το πλήρωμα σας εύχεται καλή διασκέδαση..."

Je t’ aime… καταστάσεις θα βιώσουν όσοι επιλέξουν να ταξιδέψουν με τις… Ερωτικές Αερογραμμές!Πρόκειται για μια εταιρεία που ίδρυσε ο πιλότος Κρέιγκ Τζούστο το 2006, η οποία προσφέρει ερωτική… αναζωογόνηση στα ζευγάρια που θα επιλέξουν να πετάξουν πάνω από τις Ανατολικές ακτές της Αυστραλίας.

Η πτήση διαρκεί 40 λεπτά, με ένα δικινητήριο Beech H-18S, το οποίο περιλαμβάνει ανέσεις όπως σατέν σεντόνια, σαμπάνια, φράουλες και λουλούδια. Μάλιστα η εταιρεία παρέχει ακόμα και πιστοποιητικό που μπορούν να επιδείξουν στους φίλους τους, έτσι σε περίπτωση αμφισβήτησης από κανέναν άσπονδο κολλητό.

Σύμφωνα με τον Τζούστο περίπου 100 ζευγάρια έχουν πετάξει, τα περισσότερα από τα οποία γιόρταζαν επετείους ή γενέθλια. . "Προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε όλους τους πελάτες μας", επισήμανε ο πιλότος και αποκάλυψε πως "πολλοί ζητούν περισσότερες...αναταράξεις".



Προπονητής κάνει στριπτίζ και πους απς

Έγραψε ιστορία ο τεχνικός της Στρόμσγκοντσετ (Α΄ Νορβηγίας) Ρόνι Ντέιλα. Ο νεόκοπος προπονητής είχε υποσχεθεί πως θα κάνει στριπτίζ σε περίπτωση που η ομάδα του Ντράμεν παραμείνει στα "μεγάλα σαλόνια" τηρώντας τελικά την δέσμευση του. Η επικράτηση με 2-1 στο "Μάριενλιστ" επί της Βίκινγκ σήμανε την ανανέωση της παραμονής της "Γκόντσετ" στην Α΄ Νορβηγίας (Τippeligaen).

Ο 33χρονος προπονητής δίχως χρονοτριβή άρχισε προς έκπληξη των θεατών να αφαιρεί τα ρούχα του μένοντας μόνο με τα απολύτως απαραίτητα.
Μάλιστα υπερέβη τα εσκαμμένα πετώντας την φόρμα του στις εξέδρες, ενώ για αρκετά λεπτά βάδιζε σχεδόν γυμνός εντός αγωνιστικού χώρου! Αναντίρρητα πρόκειται για μεγάλη επιτυχία για τη Στρόμσγκοντσετ, ωστόσο δεν αποκλείεται να τιμωρηθεί ο Ρόνι Ντέιλα από την νορβηγική ποδοσφαιρική ομοσπονδία για τις εξεζητημένες αντιδράσεις του.

VΙDEO...

BMW Simple Concept

Πείτε το σύμπτωση , πείτε το όπως θέλετε, αλλά αυτή είναι η δεύτερη φορά σε λιγότερα από ένα μήνα που μια εταιρία παρουσιάζει ένα μοντέλο, το οποίο … θολώνει τις γραμμές μεταξύ μοτοσικλετών και αυτοκινήτων. Μετά λοιπόν το με τέσσερις ρόδες εντυπωσιακό όχημα της Nissan Land Glider Prototype που έκανε πρεμιέρα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο, η έκπληξη ήρθε από την BMW η οποία αποκάλυψε ένα όχημα με τρείς τροχούς, ο μονός μάλιστα είναι τοποθετημένος εμπρός το οποίο θα βρει σίγουρα τη θέση του στο Μουσείο της βαυαρικής φίρμας, παραμένει άγνωστο όμως αν θα.........

Διαβάστε περισσότερα.

Κοινός φορτιστής για όλα τα κινητά τηλέφωνα

Συμφωνήθηκε από τη Διεθνή Ένωση Τηλεπικοινωνιών του ΟΗΕ (ITU) η δημιουργία φορτιστή ο οποίος θα χρησιμοποιείται από όλα τα κινητά τηλέφωνα. Βάσει στατιστικών στοιχείων προβλέπεται πως 51.000 τόνοι περιττών φορτιστών παράγονται ετησίως. Μάλιστα, οι περισσότεροι φορτιστές αποτελούν προϊόν και αποκλειστικότητα μιας εταιρίας με αποτέλεσμα οι καταναλωτές να τους αλλάζουν -άρα να αχρηστεύονται- όταν αγοράζουν νέο κινητό τηλέφωνο.

Σύμφωνα με το BBC, οι νέοι φορτιστές θα κρατούν περισσότερο από τους τωρινούς ενώ προβλέπεται πως θα μειωθούν οι εκπομπές που διογκώνουν το φαινόμενο του θερμοκηπίου κατά 13,6 εκατομμύρια τόνους ετησίως. Ο νέος φορτιστής θα διαθέτει μικρή θύρα USB, κάτι ανάλογο με τις ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές.«Αυτή η συμφωνία αποτελεί ένα μεγάλο βήμα στη μείωση της επίδρασης που θα έχουν στο περιβάλλον οι φορτιστές των κινητών. Οι φορτιστές που θα συμβαδίζουν με όλα τα κινητά θα είναι μια κοινή λύση ενώ εξετάζεται να γίνει και σε άλλες συσκευές», είπε ο διευθυντής της Διεθνής Ένωσης Τηλεπικοινωνιών, Malcolm Johnson.

Επιπλέον, δεν είναι υποχρεωμένες οι εταιρίες να παράγουν τους νέους φορτιστές παρόλα αυτά ήδη μερικές έχουν υπογράψει συμφωνία με την ITU. Ο εκπρόσωπος της Sony Ericsson, Aldo Liguori, ανακοίνωσε πως από τα μέσα του 2010 θα κυκλοφορήσει ο κοινός φορτιστής μαζί με τα νέα προϊόντα της εταιρίας.