Πέμπτη 9 Απριλίου 2009

Megan προβληματισμός

Η Megan Fox μισεί που είναι sex symbol. Η ηθοποιός της ταινίας "Transformers", η οποία συχνά πυκνά εκλέγεται η πιο σέξυ γυναίκα στον κόσμο, θέλει να την θυμούνται για της ικανότητές της ως ηθοποιός και όχι για τη εμφάνισή της.

"Δεν μπορείς να είσαι ένα sex symbol 24 ώρες το 24ωρο. Δεν μπορώ να γίνω μια επαγγελματίας διασημότητα ή μια επαγγελματίας γλάστρα του σεξ. Δεν μπορώ να το κάνω αυτό στον ευατό μου", είπε. "Θέλω μόνο να δουλεύω και να κάνω την σωστή επιλογή, να μελετήσω και να εξελιχθώ σαν ηθοποιός."

"Δεν θέλω να είμαι στο εξώφυλλο κάθε περιοδικού που υπάρχει. Θέλω να το προσπαθήσω. Η δουλειά μου είναι να δείξω στους ανθρώπους κάτι διαφορετικό", συνέχισε.

Αν και θέλει να απομακρύνει τον εαυτό της από σέξυ ρόλους, αποκαλύφθηκε πρόσφατα πως η Megan μπορεί να είναι η νέα Lara Croft.

Η 22 χρονη ηθοποιός λέγεται πως είναι η καλύτερη υποψήφια να ενσαρκώσει την απτόητη και γενναία αρχαιολόγο στη νέα ταινία "Tomb Raider" Πηγές λένε πως η Megan είναι δυνατή υποψήφια για τον ρόλο.

Η Angelina Jolie ήταν η ηθοποιός που ενσάρκωσε την ηρωίδα στις πρώτες δύο ταινίες, την"Lara Croft: Tomb Raider" και την "Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life."

www.shoot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου