Τρίτη 14 Απριλίου 2009

Aνοσία

Η Penelope Cruz έχει ανοσία στο jetlag. Η Ισπανίδα σταρ περνά πολύ απο το χρόνο της να ταξιδεύει τον κόσμο, ώστε το σώμα της να μη ξέρει ποτέ τι ώρα της ημέρας είναι.

Εϊπε: "Νομίζω πως φτάνεις σε ένα σημείο να έχεις τόσο πολυ jet lag ώστε να μην το αισθάνεσαι πια. Είναι λες και είναι φυσιολογικό. Ξυπνάω και δε ξέρω σε πια πόλη είμαι. Απλά καταιβαίνω απο το αεροπλάνο, κάνω ένα ντους και βάζω make- up και να ‘μαι! Είναι μια μεγάλη περιπέτεια."

Η Penelope, 34 ετών, πρόσφατα γιόρταζε την υποψηφιότητά της για το βραβείο Όσκαρ Δευτέρου Γυναικείου Ρόλου για τον ρόλο της στη ταινία του Woody Allen, "Vicky Cristina Barcelona."

H καλή της φίλη Salma Hayek διοργάνωσε ένα μεγάλο πάρτυ στο σπίτι της στο Hollywood Hills, μαζί με τον παραγωγό του Hollywood producer Harvey Weinstein,για να γιορτάσουν to celebrate. Kαλεσμένοι, ανάμεσα σε άλλους, η συμπρωταγωνίστριά της Scarlett Johansson με τον σύζυγό της Ryan Reynolds, ο Ashton Kutcher με την σύζυγό του Demi Moore και ο Micheal Douglas με την πανέμορφη Catherine Zeta-Jones. Η Penelope συμπρωταγωνιστεί επίσης δίπλα στον Ισπανό ηθοποιό Javier Bardem, με τον οποίο είναι μαζί απο το 2007.


www.sportaction.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου