Τετάρτη, 8 Απριλίου 2009

Αυτοκτόνησε ο γιος του Ακη Πάνου

Την ημέρα του θανάτου του πατέρα του επέλεξε για να δώσει τέλος στο ζωή του ο γιος του Ακη Πάνου, ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του στην πλατεία Βάθη, το απόγευμα της Τρίτης (07/04).Ο Στέφανος Πάνου ζούσε με τη σύντροφό του σε ένα διαμέρισμα στο Μεταξουργείο. Το απόγευμα της Τρίτης, η κοπέλα βγήκε από το σπίτι για ψώνια. Οταν επέστρεψε, βρήκε την πόρτα του σπιτιού διπλοκλειδωμένη. Μετά από αρκετή ώρα, κατάφερε να ανοίξει, βρέθηκε όμως μπροστά σε ένα φρικτό θέαμα. Ο σύντροφός της είχε κρεμαστεί από έναν σωλήνα του καλοριφέρ.

Η κοπέλα κάλεσε αμέσως το ΕΚΑΒ. Μέχρι να φθάσει το ασθενοφόρο, οι γιατροί της έδιναν οδηγίες τηλεφωνικά ως προς το τί πρέπει να κάνει για να βοηθήσει το Στέφανο Πάνου να επανέλθει. Οταν έφθασε πλέον το ασθενοφόρο, ήταν αργά, καθώς ο 27χρονος είχε χάσει τη μάχη με τη ζωή.

Ο Ακης Πάνου είχε τρεις γιους και μία κόρη, τον σύντροφο της οποίας είχε δολοφονήσει το 1997 μπροστά στα μάτια των παιδιών του και της συζύγου του. Το 1998 καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, χωρίς να του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό. Φυλακίστηκε στην Κομοτηνή και πέθανε το 2000, σε ηλικία 67 ετών, ''χτυπημένος'' από την επάρατη νόσο.

www.cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου