Τρίτη 7 Απριλίου 2009

Τραυματίας... χορού

Μπορείς να αποκτήσεις μώλωπες και φουσκάλες χορεύοντας; Το έπαθε η Penelope Cruz μετά από την εμφάνισή της χορεύοντας ένα σέξυ χορό. Η ηθοποιός αναγκάστηκε να αγνοήσει τον πόνο καθώς έκανε ένα χορευτικό με σκοινί για το νέο μιούζικαλ "Nine " στο οποίο πρωταγωνιστεί, γιατί φοβόταν μη χάσει τον έλεγχο και πέσει.

«Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, πρέπει απλά να συνεχίσεις και να ξεχάσεις οποιονδήποτε σωματικό πόνο. Χόρευα στο σκοτάδι με ένα μόνο φως από σποτ πάνω μου. Έπρεπε να είμαι σε εγρήγορση και σσυγκεντρωμένη. «Υπήρχαν άλλα πράγματα να σκεφτώ εκείνη την ώρα. Δεν πονούσα καθώς χόρευα. Προσευχόμουν να μην πέσω!»

Πάντως η ηθοποιός έμαθε να αγαπά τις χορευτικές κινήσεις στον αέρα με σκοινί και την τελευταία μέρα των γυρισμάτων την πήραν τα κλάμματα όταν κατάλαβε πως η σκληρή της δουλειά απέδωσε. «Συνεχίζεις και ξεχνάς τον πόνο. Στο τέλος της ημέρας βλέπεις όες τις φουσκάλες και τους μώλωπες

«Δεν μπορούσα να σταματήσω τα κλάματα. Έκανα μαθήματα και πρόβες πολλούς μήνες τώρα. Είναι καταγεγραμμένο στην ταινία και θα είναι για πάντα, αλλά εγώ δεν θα μπορέσω να το ξανακάνω. Είμαι εθισμένη σε αυτόν τον χορό!» Η ταινία Nine" – στην οποία πρωταγωνιστεί και ο Daniel Day-Lewis – αναμένεται τον Νοέμβριο στις οθόνες των κινηματογράφων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου