Πέμπτη, 9 Απριλίου 2009

Συμπλοκή ειδικών φρουρών με αλλοδαπούς μικροπωλητές

Συμπλοκή, μεταξύ ειδικών φρουρών και αλλοδαπών μικροπωλητών, σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο κέντρο της Αθήνας, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό ενός εκ των ειδικών φρουρών.


Σύμφωνα με την Αστυνομία – όπως μεταφέρει το ΑΠΕ- , ειδικοί φρουροί, που διενεργούσαν ελέγχους για την αντιμετώπιση του παρεμπορίου, καταδίωξαν δύο υπηκόους Σενεγάλης, 37 και 32 χρόνων, οι οποίοι εγκατέλειψαν προσωρινά τα εμπορεύματά τους και προσπάθησαν να διαφύγουν.

Μαζί τους ήταν και τρίτος αλλοδαπός, αγνώστων στοιχείων, τον οποίον επίσης καταδίωξαν οι φρουροί. Ξαφνικά όμως, οι δύο μικροπωλητές έκαναν μεταβολή και τους επιτέθηκαν με δύο ξύλινες ράβδους, ενώ και με κλωτσιές και γροθιές προσπαθούσαν να εμποδίσουν τη σύλληψη του τρίτου, ο οποίος τελικά διέφυγε.

Εντέλει, οι Σενεγαλέζοι ακινητοποιήθηκαν από τους ειδικούς φρουρούς, οι οποίοι μάλιστα τούς πέρασαν και χειροπέδες. Ωστόσο, κατά τη συμπλοκή, ένας από τους φρουρούς τραυματίστηκε στο πόδι και παραπέμφθηκε για ιατροδικαστική εξέταση. Οι μικροπωλητές οδηγήθηκαν την Τετάρτη στον εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου