Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

Ανένδοτη

Η Jennifer Aniston δηλώνει πως δεν θα ξαναπαντρευτεί. Η 40 χρονη ηθοποιός, η οποία πρόσφατα χώρισε απο τον τραγουδιστή John Mayer μετά απο μια σχέση διάρκειας ενός έτους, πιστεύει πως ποτέ δεν θα βρεί έναν άντρα που να αγαπήσει όσο τον πρώην της σύζυγο Brad Pitt.

Πηγές αναφέρουν πως από τότε που η Jennifer και ο Brad χώρισαν, έχει απελπισμένα προσπαθήσει να βρεί κάποιον άλλον άντρα να κερδίσει την καρδιά της και να γίνει ο σύζυγος, τον οποίο πάντα ονειρευόταν. Διαπιστώνει πως η θέση του Brad είναι αδύνατο τα καλυφθεί.

Ο Brad μεγαλώνει έξι παιιά με την σύντροφό του Angelina Jolie και μέχρι πρόσφατα η Jennifer ήθελε να προχωρήσει τη ζωή της.
Όμως έπειτα απο τις αποτυχημένες σχέσεις της με τον John, τον συμπρωταγωνιστή της στη ταινία "The Break-Up" VinceVaughn και τον Βρετανό Paul Sculfor – ο οποίος τώρα βγαίνει με την Cameron Diaz, έχει αποφασίσει πως θα είναι καλύτερα μόνη της.
"Η Jennifer έβαλε πολλά κομμάτια της σε αυτές τις σχέσεις, αλλά και οι τρείς έληξαν δραματικά άδοξα. Περισσότερο απ’ όλα η Jennifer θέλει να γίνει μητέρα. Ονειρεύεται να κάνει παιδί πολλά χρόνια και το γεγονός ότι μπορεί να μην έχει σύντροφο δεν θα την σταματήσει από το να το πραγματοποιήσει", συνεχίζουν οι πηγές.

www.shoot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου