Τετάρτη 8 Απριλίου 2009

Στον εισαγγελέα 56 συλληφθέντες κατά την επιχείρηση «σκούπα» της ΕΛ.ΑΣ.

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν σήμερα οι 56 συλληφθέντες, Έλληνες και αλλοδαποί, κατά τη χθεσινοβραδυνή επιχείρηση «σκούπα» της αστυνομίας στο κέντρο της Αθήνας.

Χθες τη νύχτα, η Διεύθυνση Αλλοδαπών σε συνεργασία με αστυνομικούς των τμημάτων της Ασφάλειας και άλλων αστυνομικών υπηρεσιών οργάνωσε μεγάλη επιχείρηση «σκούπα» στο κέντρο της Αθήνας, στην ευρύτερη περιοχή της Ομόνοιας, το Μεταξουργείο, το Σταθμό Λαρίσης και άλλα σημεία του κέντρου. Η επιχείρηση συνεχίστηκε μέχρι τις 2 τα ξημερώματα.

Σε βάρος τεσσάρων εκ των συλληφθέντων ασκήθηκε ποινική δίωξη, σε βαθμό κακουργήματος, για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών και παραπέμφθηκαν να απολογηθούν ενώπιον τακτικού ανακριτή.

Οι υπόλοιποι παραπέμφθηκαν να δικαστούν από το αρμόδιο Αυτόφωρο δικαστήριο, καθώς οι κατηγορίες, που περιλαμβάνονται στην δίωξη, που άσκησε ο Εισαγγελέας αφορούν, κατά περίπτωση, πλημμεληματικές παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών, καθώς και παραβάσεις των νόμων περί εκδιδομένων προσώπων, περί αλλοδαπών και περί όπλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου