Τετάρτη 1 Απριλίου 2009

Παζαρόπουλος : Επενδύσεις 2,5 εκατ. ευρώ στην αγορά αυτοκινήτου


Συνεχίζει τις επενδύσεις του ο Ομιλος Εταιρειών Παζαρόπουλος, πιστός στο πνεύμα της επιχειρηματικής ανάπτυξης ακόμα και κάτω από συνθήκες οικονομικής ύφεσης για την ευρύτερη αγορά.

Στο πλαίσιο αυτό, εγκαινιάζοντας μια σειρά στοχευμένων δράσεων προς όφελος του καταναλωτή που θα κλιμακωθούν μέσα στο επόμενο εξάμηνο, ο Ομιλος Εταιρειών Παζαρόπουλος -πρωτοπόρος στην αγορά αυτοκινήτου- συνεχίζει την επενδυτική του δραστηριότητα δημιουργώντας το μοναδικό στην Ελλάδα πρότυπο κέντρο διαχείρισης γνήσιων ανταλλακτικών, αλλάζοντας τα δεδομένα και στον τομέα αυτό.

Με μια επένδυση ύψους 2,5 εκατ. ευρώ και σε έναν χώρο 12.000 τ.μ. σε κομβικό σημείο στον Αγιο Ιωάννη Ρέντη, διατίθενται μόνο γνήσια ανταλλακτικά με πώληση χονδρική και λιανική με πανελλαδική εξυπηρέτηση για τις μάρκες Audi, Volkswagen, Seat, Skoda, Ford, Fiat, Lancia, Alfa Romeo, Abarth και Opel.

Ο επαγγελματίας τεχνίτης ή φανοποιός αποκομίζει πολλαπλά οφέλη, αφού στο κέντρο ανταλλακτικών Παζαρόπουλος θα εξυπηρετηθεί από το έμπειρο και φιλικό προσωπικό για συνολικά 10 μάρκες αυτοκινήτου, ενώ η τιμολογιακή πολιτική θα είναι ιδιαίτερα προνομιακή. Επιπλέον, έχει τη δυνατότητα να παραλαμβάνει στον χώρο του τα παραγγελθέντα ανταλλακτικά μέχρι και δύο φορές την ημέρα, σε ειδική συσκευασία για την ασφαλή μεταφορά τους.

Οπως τονίζει ο πρόεδρος του ομίλου κ. Σπύρος Παζαρόπουλος: «Η παραπάνω επένδυση εντάσσεται σε μια δέσμη δράσεων που ξεκινούν από τις αρχές του 2009 και θα ολοκληρωθούν στο τέλος του τρέχοντος έτους, με στόχο η εταιρεία μας να καταστεί ακόμη μία φορά πρωτοπόρος στον τομέα των ανταλλακτικών. Ο όμιλός μας είναι από τους πρώτους που αποφάσισαν να μειώσουν τον βαθμό εξάρτησης από τις πωλήσεις αυτοκινήτων και να επενδύσουν σημαντικά ποσά στο after sales support».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου