Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009

Εμπρηστική επίθεση σε έκθεση σκαφών αναψυχής στην Αργυρούπολη

Σύμφωνα με την αστυνομία και την Πυροσβεστική, έχουν καταστραφεί ή έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές πάνω από 20 σκάφη αναψυχής.

Μεγάλες καταστροφές προκλήθηκαν από πυρκαγιά, η οποία οφείλεται σε εμπρηστική ενέργεια, στην έκθεση σκαφών αναψυχής της εταιρείας ΚΑΠΑ Marines, στη διασταύρωση Αλίμου και Λαμίας, στην Αργυρούπολη.

Άγνωστοι τοποθέτησαν εμπρηστικούς μηχανισμούς με γκαζάκια, με αποτέλεσμα να εκδηλωθεί πυρκαγιά στις 03:25 τα ξημερώματα, η οποία επεκτάθηκε στα δύο οικόπεδα που καλύπτει η έκθεση.

Από την πρώτη στιγμή στον τόπο της πυρκαγιάς έφτασαν 60 πυροσβέστες με 18 οχήματα που κατάφεραν να τη θέσουν υπό έλεγχο τρεις ώρες αργότερα.

Ωστόσο, παραμένουν στο σημείο τα οχήματα, γιατί υπάρχουν συνεχείς αναζωπυρώσεις και δεν έχει ολοκληρωθεί το έργο της κατάσβεσης.

Άνδρες του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών της Ασφάλειας, που έχουν ξεκινήσει έρευνα στο χώρο, έχουν βρει μέχρι στιγμής δύο γκαζάκια, ενώ ακόμα δεν έχουν ερευνήσει όλο το χώρο.

Από την αστυνομία έγινε γνωστό ότι στην εταιρεία υπήρχε φύλακας, ο οποίος όμως δεν αντελήφθη κάτι ύποπτο πριν εκδηλωθεί η πυρκαγιά.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από την Ασφάλεια Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου