Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009

Μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων στην Θεσσαλονίκη

Μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων σε έξι βουλευτικά γραφεία έγινε γύρω στις 7 το απόγευμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκια στις πόρτες των βουλευτικών γραφείων του προέδρου της Δημοκρατικής Αναγέννησης Στέλιου Παπαθεμελή, στην οδό Ερμού 55, στο γραφείο του βουλευτή Σερρών του ΠΑΣΟΚ Στάθη Κουτμερίδη, στην οδό Βασιλέως Ηρακλείου 11, στο πολιτικό γραφείου του υφυπουργού Εσωτερικών Κώστα Γκιουλέκα στην οδό Αγίας Σοφίας 5, στο πολιτικό γραφείο του πρώην βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. Δημήτρη Γαλαμάτη και στο γραφείο του πρώην υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Ορφανού τα οποία στεγάζονται στην ίδια πολυκατοικία στην οδό Ιώνος Δραγούμη 43. Εμπρηστικό μηχανισμό τοποθέτησαν και στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη, στην οδό Αγίας Σοφίας 16, ο οποίος όμως δεν εξερράγη.

Οι εμπρηστικοί μηχανισμοί εξερράγησαν σχεδόν ταυτόχρονα προκαλώντας υλικές μόνο, ζημιές στις εισόδους των πολιτικών γραφείων.

Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης έχει προκληθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο αφού αποκλείστηκαν από τις αστυνομικές αρχές οι κεντρικοί δρόμοι ενώ 8 οχήματα της πυροσβεστικής βρίσκονται στα σημεία που έγιναν οι εμπρηστικές επιθέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου