Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

Μπρος στα κάλλη...

Η Victoria Βeckham έτρεχε καθημερινά για έξι μήνες την απόσταση των εννέα μιλίων για να αδυνατήσει. Ο λόγος ήταν μια σέξυ φωτογράφηση εσωρούχων. Η 34-χρονη πρώην μέλος των Spice Girls – η οποία δέχεται συχνά κριτική επειδή είναι πολύ αδύνατη – λέγεται πως ακολούθησε ένα πολύ αυστηρό πρόγραμμα γυμναστικής ως προετοιμασία για μια πολύ προκλητική φωτογράφηση εσωρούχων του Giorgio Armani.

Πηγές αναφέρουν: «Όπως κάθε γυναίκα, είναι προσεκτική με το σώμα της και γυμνάζεται σκληρά για να έχει την ιδανική σιλουέτα».

Φαίνεται πως η σκληρή δουλειά απέδωσε για την Victoria καθώς φαίνεται υγιής και αθλητική στις αισθησιακές μαυρόασπρες φωτογραφίες στις οποίες φορά μονάχα μαυρόασπρα εσώρουχα και ψηλά μαύρα τακούνια.

Ο Armani, καλός φόλος του ζευγαριού, επαίνεσε την Victoria χαρακτηρίζοντάς την μια στυλάτη και προκλητική γυναίκα.

Η τραγουδίστρια, η οποία έχει 3 παιδιά με τον σύζυγό της David, λέγεται πως μισεί να κάνει φωτογραφήσεις εσωρούχων αλλά δεν μπορούσε να αρνηθεί την προσφορά του Giorgio που αριθμεί εκατομμύρια. Σύμφωνα με πηγές: « Η Posh είχε ορκιστεί να μην ξανακάνει φωτογράφησει εσωρούχων ποτέ ξανά, αλλά η προσφορά του Giorgio ήταν πολύ καλή για να απορριφθεί».

Η φωτογράφηση σε στυλ film-noir έγινε από τους αναγνωρισμένους φωτογράφους Mert Alas και Marcus Piggott, οι οποίοι έκαναν την φωτογράφηση του David για την καμπάνια του Armani πέρυσι. Η φωτογράφιση αυτή όμως είχε επικριτές καθώς είχε ειπωθεί πως οι φωτογραφίες είχαν πειραχθεί για να βελτιωθεί η εμφάνισή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου