Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

Διαψεύδει η ΓΑΔΑ καυστικό δημοσίευμα για την ομάδα ΔΕΛΤΑ

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής διέψευσε σήμερα το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Εθνος» το οποίο περιγράφει με καυστικό τρόπο την εικόνα της νεοσύστατης μονάδας «ΔΕΛΤΑ» («Δύναμη Ελέγχων και Ταχείας Αντίδρασης»), με αφορμή περιστατικό στην οδό Βουκουρεστίου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, δέκα άνδρες της ειδικής αστυνομικής ομάδας είχαν σταθμεύσει τα δίκυκλα μικρού κυβισμού που χρησιμοποιούν, στη οδό Βουκουρεστίου, με αποτέλεσμα να δεχθούν κλήσεις για παράνομο παρκάρισμα από τη Δημοτική Αστυνομία.

Όπως γράφει η εφημερίδα, η «παρεξήγηση» τελικά λύθηκε και οι κλήσεις σβήστηκαν, με τους δημοτικούς αστυνομικούς να προσπαθούν να υποβαθμίσουν το επεισόδιο.

Ωστόσο, με ανακοίνωσή της η ΓΑΔΑ διέψευσε το περιστατικό,υποστηρίζοντας ότι το τόσο το ρεπορτάζ, όσο και οι φωτογραφίες που δημοσιεύει η εφημερίδα, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Όπως διευκρινίζεται, οι εν λόγω ομάδες ταχείας αντίδρασης δεν έχουν ενεργοποιηθεί ακόμα, ενώ τα δίκυκλα που απεικονίζονται στο δημοσίευμα δεν ανήκουν στη νέα αστυνομική ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου